NdependIT - Meddelelser
NdependIT - IT Consulting - Legal Advice
Meddelelser

22. december 2018 - Vi ønsker alle kunder, samarbejdspartnere og venner af huset en rigtig glædelig jul samt et godt nytår og glæder os til samarbejde med jer i 2019.

23. december 2018 - Vi holder lukket frem til den 1. januar 2019, hvor vi er tilbage for at servicere jer.

1. januar 2019 - Ja, så gælder det om at komme godt fra start med et nyt år - 2019. Vi ønsker alle vores venner et godt og lykkebringende nytår.

Happy New Year!17. januar 2019 - Nogle interessante betragtninger, hvis du er interesseret i SW robotter:30. januar 2019 - Så bliver der kæmpet om RPA pladserne


De store SW firmaer med deres platforme kæmper lige nu om pladserne på RPA markedet. Det vurderes nu at både Automation Anywhere og UiPath værdiansættes til ca. 3 milliarder kroner hver (pr. december 2018), og har de fleste midler til, at investere i at tilføje kunstig intelligens - AI / Kognitive funktioner.

Som et eksempel herpå kan det anskues i den "RPA Virtuous Circle", som Everest Group har udvirket for nylig. Konklusionen herpå er, at virkelig værdi fører til mere tilført kapital, som investeres i værktøjerne, som igen giver mere og mere værdi og flere kunder.

16. marts 2019 - Bliv GDPR compliant med RPA
Du kan læse mere, hvis du følger linket:1. oktober 2019 - Vi rådgiver nu virksomheder med kontrakter og indgåelse af aftaler om køb og salg af IT hardware og software samt øvrige serviceydelser.